zomerbloeiende border Oostvoorneborderonderhoud roze Zonnehoed 

Het is belangrijk om de tuin vanaf het moment dat deze is aangelegd onkruidvrij te houden. In de daarop volgende jaren is daar, ook voor de jonge beplanting, veel baat bij. U kunt er natuurlijk voor kiezen om dit werk zelf te doen. Echter is het vaak goed om dit werk (zeker) het eerste jaar aan ons uit te besteden, zodat wij voor een goede ontwikkeling van bomen, heesters, vaste planten en het gazon kunnen zorgen. 

Vakkundige werkzaamheden als mesten, snoeien, borderonderhoud of het gazon opknappen doen we graag. Er zal dan blijken dat de tuin niet in kwaliteit terugloopt, maar groeit naar een mooi resultaat.
Niet alleen onderhouden wij de tuin graag als deze net is aangelegd, ook reeds bestaande tuinen kunt u ons toevertrouwen. Of het is mogelijk om door ons een onderhoudsplan te laten opstellen, waardoor u zelf het nodige tuinwerk op het juiste moment kan doen.

Eenmalig of regulier onderhoud

Het onderhoud kan op verschillende manieren gebeuren, denk hierbij aan jaaronderhoud op basis van gewerkte uren, een onderhoudscontract, een voorjaarsbeurt, gazononderhoud, zomersnoei of een najaarsbeurt. Het uitvoeren van een gedeeltelijke renovatie of het planten van nieuwe beplanting kan ook voorkomen. Dit is altijd in overleg met de klant.

Het afvoeren van het tuinafval kunnen wij verzorgen.

Voor verdere informatie kunt u vrijblijvend het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen.