tuinaanleg Barendrechtnieuwe tuin BarendrechtDankzij onze kennis en ervaring zijn wij het juiste adres voor het aanleggen van sfeervolle tuinen en mooie beplantingen. Vakbekwaam en met zorg wordt een project aangelegd en naderhand nagelopen. Uiteraard kunt u zelf ook het een en ander uitvoeren (dit is niet voor iedereen weggelegd), om samen met ons tot een mooi eindresultaat komen.

Op basis van het ontwerpplan maken wij een gespecificeerde prijsopgave, waarin alle werkzaamheden en te gebruiken materialen voor de tuin zijn terug te vinden. Aan de hand van een gesprek bij u thuis, wordt de prijsopgave doorgenomen en kan de klant aangeven welke werkzaamheden hij of zij zelf wil uitvoeren.

Bij het aanleggen van de tuin worden de diverse maten van terrassen, paden, gazon en borders eerst uitgezet en dan aangelegd. Tot slot wordt de beplanting aangeplant en geven wij graag advies voor het onderhouden van uw tuin.

Wij komen nog terug

Beplanting heeft zijn tijd nodig om zich te ontwikkelen. In een termijn van twee tot vier maanden komen wij langs om te zien hoe uw tuin er bij ligt. De nieuwe materialen en constructies worden goed bekeken en de planten die niet aangeslagen zijn worden vervangen. Zijn er nog vragen over de tuin, dan kunt u die altijd stellen en leggen wij het graag aan u uit.

U kunt gaan genieten van de nieuwe tuin !