nieuwe aanplantVoorjaarsactie !

Wanneer u in het vroege voorjaar (februari, maart en april 2015) nieuwe planten wilt kopen, dan is dat bij HB Tuinontwikkeling voordelig.

Bij aankoop van 4 tot 10 planten krijgt u er één gratis en 10% korting op het door ons laten poten van deze planten. Bij een aankoop van 10 planten of meer krijgt u er minimaal twee gratis. Ook krijgt u dan 20% korting op het door ons laten poten van deze planten.

Dus: Vanaf 10 planten krijgt u 20% korting op onze plantprijs en ons uurtarief.

 

siergras achter palenrijSparen voor de waardebon !

Zoekt u een origineel cadeau? Wilt een vriendin iets doen met haar tuin, maar ze heeft geen idee? Of wilt u niet alleen met een bloemetje voor de deur staan bij familie met een nieuw huis?

Ideaal om te geven aan mensen, die contact willen met een tuinontwerper of hovenier waaraan ze alles mogen vragen !
Tijdens een gesprek (van 1 a 1,5 uur) is veel mogelijk: Een advies over snoeiwerk, informatie over planten, een plan voor een goede verandering of het horen van originele ideeën. Ons gewoon één uur tuinonderhoud laten verrichten mag natuurlijk ook. De gelukkige zal onze kennis mogen gebruiken en mag dus alles vragen over planten en de tuin.

De bon is leverbaar met een waarde van 30 euro (of eventueel een aangepast bedrag). Met één bon van 30 euro kan men 1 uur tuinonderhoud of 1,5 uur tuinadvies krijgen.

Bij het door ons laten leveren en aanbrengen van nieuwe planten kunt u ook sparen voor een waardebon t.w.v. 30 euro.

Vraag ons naar de voorwaarden.

 

Kadobon specimen